Конкурс Генератор Флуо за најбољу студентску иновацију, победницима пут у Париз!

Сосијете Женерал банка организовала је наградни конкурс Генератор Флуо, намењен студентима свих факултета у Србији који желе да пријаве своје предузетничке идеје. Главна награда за победника је седам дана у технолошком хабу Сосијете Женерал Групе у Паризу, а рок за пријаву на конкурс је до 9. априла.

Право на учешће у конкурсу Генератор Флуо имају студенти, појединци или тимови до три члана, који студирају у Србији и имају између 18 и 27 година, а желе да покрену нову или унапреде постојећу предузетничку идеју, без обзира на делатност. Стручни жири ће проценити иновативност и изводљивост пројеката студената и изабрати 40 најбољих који ће уз помоћ ментора разрадити бизнис план. У последњи круг наградног конкурс пласираће се 10 финалиста чији ће пројекти бити представљени на сајту генератор.рс, док ће проглашење победника пред жиријем, медијима, предузетницима и инвеститорима бити организовано 31. маја.

Сосијете Женерал банка је и прошле године спровела конкурс под називом Генератор, у оквиру којег је најбоља предузетничка иновација тада награђена са милион динара. Овогодишњи конкурс Генератор Флуо подржавају Иницијатива Дигитална Србија и Француски институт у Србији, Европски омладински центар и готово 70 факултета и универзитета и студентских организација.