HOME Forums PARTNERSHIP Xiaomi vs Коронавирус

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #6076 Reply
  Helenkaapend
  Guest

  Данас сви већ знају да свету угрожава коронавирус. Упркос одлучности мера против вируса, он наставља да се шири све брже. Сваки дан број умрлих од вируса расте. Медицинске маске које помажу да се не ухвати болест, постао је велики недостатак.
  Вирус угрожава не само људе, већ и глобалну економију. Кинески гигант, компанија Ксиаоми, стога је издвојила КСНУМКС милион јуана за борбу против коронавируса.
  У кратком року, компаније смокве су предузеле да раде и данас већ има неколико готових производа. До данас, на продају је маска од вируса [url=https://ali.ski/2eRyQD]Xiaomi Smartmi Mask[/url] и ултравиолетни стерилизатор [url=https://ali.ski/Y35pYT]Xiaomi Xiaoda Sterilization Lamp[/url].

  [url=https://ali.ski/2eRyQD][img]https://sun9-29.userapi.com/c857036/v857036203/6a9b8/Bm3skxjwad8.jpg [/img][/url]

  Маска и лампа препоручује Министарство здравља Кине, као средство за значајно смањење ризика од коронавируса. Чекамо више новина од Ксиаоми-а са доказаном ефикасношћу.
  Чувајте себе и своје вољене!

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Xiaomi vs Коронавирус
Your information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">